Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!
 
 
lumity-women

Phonak Audéo Lumity:
Woorden écht voelen

Schoonenberg introduceert: Phonak Audéo Lumity, de allernieuwste generatie hooroplossingen. Met de unieke Phonak SmartSpeech Technology verbetert Lumity het spraakverstaan¹ en verhoogt de focus op wat je wilt horen. Hierdoor ga je helemaal op in de gesprekken om je heen en krijg je niet alleen de woorden, maar óók alle emoties mee.

Behalve een ongeëvenaarde luisterervaring, beschikt Lumity over universele verbindingsmogelijkheden waardoor je geluid van telefoon, tv of laptop direct en helder ontvangt op jouw hoortoestel. Bovendien stel je met de myPhonak app zelf eenvoudig het geluid bij én kunnen gezondheidsgegevens, zoals het aantal stappen dat je op een dag zet, bijgehouden worden. 

 

Maak een afspraak

De belangrijkste voordelen van Phonak Lumity

  • Briljant spraak verstaan in de meest uiteenlopende luistersituaties.
  • Minder luisterinspanning in rust én in rumoer.
  • Precieze vaststelling van spraak uit iedere richting.
  • Universele connectiviteit: via Bluetooth direct geluid streamen van tv, smartphone en andere apparaten.
  • Tap control: met één tikje op het hoortoestel de telefoon opnemen of geluid streamen.
  • Geluid persoonlijk aanpassen via de myPhonak app.
  • Gezondheidsgegevens zoals stappen en activiteitniveaus bijhouden.
  • Oplaadbaar, dus geen gedoe met batterijtjes.
  • Op afstand bij te stellen door jouw audicien.

Maak een afspraak

Phonak Lumity brochure

Download hier de Lumity brochure.

Email:*


Ik heb de Privacy Policy gelezen en begrijp de inhoud.*

Woorden écht voelen met Phonak Audéo Lumity

De kracht van woorden is enorm. Ze kunnen een slechte dag goed maken en een goede dag geweldig. Als je woorden duidelijk kunt horen, kun je ze écht voelen. Op deze manier blijf je verbonden met de wereld en de mensen om u heen. Phonak Audéo Lumity blinkt uit in spraakverstaan. Het beschikt over SmartSpeechTM Technology waardoor u kunt focussen op wat u wilt horen in allerlei situaties. Luisteren naar en meedoen aan gesprekken is hierdoor veel minder vermoeiend. Klinkt jou dat ook als muziek in je oren? Kom langs en ervaar het zelf.
 

Lumity Audéo Slim™

lumity audeo slim

Oplaadbaar
Stijlvol en modern design

Lumity Audéo Fit

lumity audeo l-rt

Oplaadbaar
Ringleiding

Lumity Audéo Life™

lumity audeo l-rl

Oplaadbaar
Waterdicht tot 50cm

"Ik had een familie barbecue met luide muziek en overal om mij heen waren gesprekken. Ik was verbaasd dat ik in staat was om te focussen op wat ik wilde horen en betrokken kon blijven. Mijn vriend vertelde mij dat dit ‘normaal’ was voor hem. Maar voor mij was het heel bijzonder."

Ontdek de technologie van Lumity

Dynamic Noise Cancellation
Achtergrondgeluid maakt het vaak lastig om aan een gesprek deel te nemen. Laat staan om er helemaal in op te gaan. Phonak Lumity beschikt over Dynamic Noise Cancellation. Directionele microfoons en ruisonderdrukking zorgen ervoor dat luisteren naar een gesprek in lawaai beter gaat en veel minder inspanning kost.
Motion Sensor Hearing
Ooit wel eens een gesprek proberen te voeren tijdens het wandelen? Het is niet altijd mogelijk om je gesprekspartner aan te kijken tijdens het wandelen. Het resultaat is dat je elkaar vaak niet goed verstaat. Met de Motion Sensor Hearing volgt de Phonak Lumity de spraak van je gesprekspartner en beweegt zelfs met je mee! Hierdoor blijf je de gesprekspartner verstaan tijdens het wandelen. Zelfs als het waait! 
SmartSpeech Technology
Deze unieke technologie zorgt ervoor dat je je eenvoudig kunt focussen op wat je wilt horen. Het zijn verschillende functies die er samen voor zorgen dat je spraak beter kunt verstaan en luisteren in veel omgevingen minder inspanning kost. Bijvoorbeeld bij één-op-één gesprekken in een drukke omgeving, een vergadering met een groep mensen of als iemand zachtjes spreekt. 
Speech Enhancer
Iemand die zachtjes praat, bijvoorbeeld een kind, is vaak lastig te verstaan. Zelfs in rustige omgevingen. Speech Enhancer zorgt er voor dat ook deze gesprekken minder inspanning kosten. Op deze manier kun je niet alleen het gesprek verstaan, maar er ook van genieten. 
Tap Control
Door zachtjes op het toestel te tikken, bedien je allerlei handige functies. Je kunt een telefoongesprek aannemen (of afwijzen). Muziek streamen of toegang krijgen tot handige apps. Stream bijvoorbeeld een navigatie-app en ontvang de aanwijzingen direct op je toestel. 
myPhonak-app
De myPhonak-app is de ‘regisseur’ van jouw hoortoestellen. Je kunt allerlei instellingen personaliseren, zodat je zelf kunt bepalen wat de ideale instellingen zijn in iedere situatie. Daarnaast kun je bijhouden hoeveel stappen je op een dag zet en inzicht krijgen in jouw activiteitsniveaus. Indien nodig kan de audicien via deze app het toestel op afstand bijstellen. 
"Het was ongelofelijk. Ik heb geworsteld met mijn gehoorprobleem en dit was echt een ‘wow’ moment. In drukke situaties kon ik duidelijk stemmen van links en rechts horen komen, zonder dat ik mij hoefde in te spannen. Daardoor was ik veel minder vermoeid aan het eind van de dag. Of ik nu in een groep was op kantoor of alleen met mijn vrouw tijdens het avondeten, het was veel gemakkelijker om mensen te begrijpen zonder hen aan te hoeven kijken. "

Referenties

1 Appleton, J. (2020) AutoSense OS 4.0 - significantly less listening effort and preferred for speech intelligibility. Phonak Field Study News opgehaald van www.phonakpro.com/evidence, bekeken in augustus 2022.
Latzel, M. & Hobi, S. (2022) ActiveVent™ Receiver provides benefit of open and closed acoustics for better speech understanding in noise and naturalness of own voice perception. Phonak Field Study News opgehaald van www.phonakpro.com/evidence, bekeken in augustus 2022.
Thibodeau L. M. (2020) Benefits in Speech Recognition in Noise with Remote Wireless Microphones in Group Settings. Journal of the American Academy of Audiology, 31(6), 404–411.
Woodward,J and Latzel, M (2022) New implementation of directional beamforming configurations show improved speech understanding and reduced listening effort. Phonak Field Study News wordt voorbereid. Wordt eind 2022 verwacht.
  
2 Appleton, J. (2020) AutoSense OS 4.0- significantly less listening effort and preferred for speech intelligibility. Phonak Field Study News, afkomstig van www.phonakpro.com/evidence, bekeken in februarui 2022.