Overslaan en naar de inhoud gaan
Direct afspraak maken?0900 600 7008

Audicien in opleiding

Wil jij graag een vak leren dat ertoe doet? Start dan als audicien in opleiding bij Schoonenberg. Bij ons krijg je de kans via het werk- en leertraject opgeleid te worden tot gecertificeerd en vakbekwaam audicien.

Naar alle vacatures voor audicien in opleiding


Een audicien is een professional

Als audicien bij Schoonenberg ben je een professional. Je weet alles van hulpmiddelen die mensen met een gehoorbeperking gebruiken, zoals hoortoestellen, speciale telefoons, wek- en waarschuwingssystemen en ringleidingen. Twee belangrijke talenten van een audicien zijn luisteren en duidelijk communiceren.

Met diverse (digitale) instrumenten meet je heel precies hoe goed je klant nog kan horen en adviseer je hem over de juiste hooroplossing. Dit doe je door te testen, goed te luisteren naar de vraag van de klant en de toestellen perfect af te stellen. De techniek in onze toestellen wordt steeds beter en daarom spreekt het voor zich dat je de rest van je carrière ook op de hoogte blijft van de nieuwste mogelijkheden.


Audicien in opleiding

Om de functie van audicien binnen Schoonenberg te kunnen vervullen is het mbo-diploma 'Audicien’ noodzakelijk. Samen met het Da Vinci College heeft Schoonenberg het verkorte werk-en leertraject tot gecertificeerd audicien ontwikkeld. Deze volwaardige mbo-4-opleiding (bbl-leerweg) binnen het domein van de gezondheidstechnische beroepen heeft een duur van 1,5 jaar. Je werkt hierbij 3 of 4 dagen per week bij Schoonenberg en je gaat 1 dag per week naar school.

De werving voor een nieuwe groep leerlingen per 1 januari 2018 is momenteel in volle gang. Voor deze verkorte leergang vragen we:

  • Mbo-4 / havo werk- en denkniveau;
  • Een commerciële instelling; klantgericht en resultaatgericht; 
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden; 
  • Affiniteit met onze doelgroep van voornamelijk 50-plussers; 
  • Ervaring met elektronica/techniek (o.a. vanwege het testen en afstellen van hoortoestellen);
  • Wiskunde of natuurkunde als examenvak in jouw afstudeerprofiel is een pré.

 


Enthousiast geworden en direct solliciteren?

Bekijk hier alle vacatures voor audicien in opleiding!

 

Deze pagina delen met anderen: