Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!


Tot 100% vergoeding voor je hoortoestel? Profiteer dit jaar nog!

✔ We werken samen met alle zorgverzekeraars*
✔ Profiteren kan tot 31 december 2023
✔ Een tot wel 100% vergoed hoortoestel

Maak een afspraak

*Met uitzondering van a.s.r.

Hoeveel vergoedt jouw zorgverzekeraar?

Een hoortoestel krijg je vaak voor een groot deel vergoed*. Dit betekent dat de zorgverzekering als het ware 'mee betaalt' aan jouw hooroplossing. De basisverzekering dekt 75% van de kosten. Met een aanvullende verzekering kan de vergoeding oplopen tot wel 100%. Is je eigen risico al verbruikt? Dan is de aankoop in 2023 zelfs nog aantrekkelijker.

Meer over de kosten
 
*Vergoeding is mogelijk vanaf minimaal 35dB gehoorverlies, 1 keer per vijf jaar. Tijdens een afspraak neemt de audicien een hoortest af om jouw mate van gehoorverlies op te meten. Op basis daarvan wordt gekeken naar de mogelijke vergoeding.

Over onze hoortoestellen:

Over de kosten en verschillende modellen.
De Phonak Lyric, het onzichtbare hoortoestel
Verzekeringen
Wat kost een hoortoestel?
Een Phonak hoortoestel
Hoortoestellen
Welk toestel past bij mij?
Vind een winkel bij jou in de buurt


Over Schoonenberg

Als het om hooroplossingen gaat zijn wij al ruim 95 jaar marktleider in Nederland. In al die jaren heeft innovatie, expertise en zorg op maat een belangrijke rol gespeeld. Bij Schoonenberg hebben we enkel audiciens in dienst die opgeleid zijn tot triage audicien en opgenomen in het stAr-register. Dit betekent dat onze audiciens niet alleen de vakopleiding hebben gevolgd, maar ook continue bijgeschoold worden. Elke hooroplossing vraagt om een oplossing op maat. Dan ben je bij Schoonenberg aan het juiste adres. Blijken de gehoorproblemen van medische aard? Dan zullen onze audiciens je altijd eerst naar een KNO-arts of audiologisch centrum doorverwijzen. 


Hoe we werken

  • Tijdens een afspraak verdiepen we ons eerst in jouw persoonlijke situatie, jouw activiteiten en jouw wensen;
  • We horen graag van jou aan welke verwachtingen jouw hoortoestel moet voldoen. Wat zou je willen bereiken? Wil je bijvoorbeeld beter kunnen horen in grote groepen, of vind je het juist belangrijk dat de prikkels in grote groepen of drukke ruimtes gedempt worden?
  • We testen je gehoor en selecteren 3 hoortoestellen die het beste aansluiten bij jouw wensen, behoeften en gehoorverlies;
  • We leggen de eigenschappen en de voordelen van de verschillende toestellen uit en geven je duidelijke uitleg over de prijzen en vergoedingen;
  • Schaf je een toestel aan? Dan gaan we aan de slag met ons begeleidingsprogramma HoorSupport.
Dit is een uniek programma dat we samen met de afdeling KNO van VUmc Amsterdam hebben ontwikkeld. Hiermee helpen we je bij het wennen aan de hoortoestellen die het beste werken in jouw specifieke situatie. Je kunt rekenen op de persoonlijke aandacht van ervaren vakmensen die beschikken over de kennis van de laatste technieken en ontwikkelingen.