Contact
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

Schoonenberg Alphen aan den RijnSchoonenberg Alphen aan den Rijn

Heb je regelmatig moeite om te horen wat er om je heen wordt gezegd? Hoor je de telefoon of de deurbel vaak niet als deze rinkelen? Je bent niet de enige. Gehoorverlies komt vaak voor, ook in Alphen aan den Rijn. Onze Schoonenberg audiciens staan klaar om Alphenaren met gehoorverlies te helpen met een hooroplossing waar ze écht iets aan hebben. In onze Schoonenberg winkel leggen we je graag uit hoe we ervoor zorgen dat mensen met gehoorverlies de dingen kunnen blijven horen die ze graag horen en goed mee kunnen blijven doen aan het leven van alledag.

Vind een winkel


Schoonenberg hoortoestellen in Alphen aan den Rijn

Je kunt bij ons terecht voor diverse hoortoestelmodellen en passend advies. Of je nu op zoek bent naar een model in het oor, achter het oor of een CROS-hoortoestel; al deze toestellen zijn vertegenwoordigd in ons uitgebreide assortiment. Aan de hand van jouw persoonlijke situatie en wensen maken we een voorselectie van minimaal 3 hoortoestellen die het meest geschikt voor je zijn en die je thuis kunt uitproberen.

Doe de gratis hoortest in een onze lokale vestiging

Twijfel je of je alles nog goed hoort, dan verwelkomen we je graag voor een vrijblijvende hoortest in onze winkel. Je kunt hiervoor een afspraak maken of zonder afspraak binnenlopen tijdens onze Hoortest Dagen. Binnen een kwartier wordt je gehoor uitvoerig getest door gecertificeerde professionals, zodat we je kunnen helpen met een op maat gemaakte hooroplossing. 

Maak nu een afspraak met een Schoonenberg audicien bij u in de buurt

Een afspraak maken is zo gebeurd. Zo kun je makkelijk online een afspraak aanvragen. Je wordt dan gebeld om een afspraak te maken. Dit is mogelijk bij de volgende vestigingen: 

  • Schoonenberg Alphen aan den Rijn – Meteoorlaan 4 (Let op: gevestigd ín het Alrijne ziekenhuis)

Routebeschrijving tip: voer in uw routeplanner in 'Alrijne ziekenhuis'. We weten dat het adres van de Meteoorlaan niet altijd werkt in alle routeplanners.

Maak nu een afspraak