0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

Schoonenberg AmsterdamSchoonenberg Amsterdam

Gehoorverlies komt vaak voor. Niet alleen bij oudere mensen, maar ook steeds meer bij jongeren. Daarom zet Schoonenberg zich dagelijks in om mensen die slecht horen te helpen. Al 90 jaar verkopen wij hooroplossingen waar mensen écht iets aan hebben. Als je in Amsterdam woont is er altijd wel een Schoonenberg winkel in de buurt die je kan helpen om goed te horen zodat je  mee kunt blijven doen met het leven.

Vind een winkel


Schoonenberg hoortoestellen in Amsterdam

Of je nu op zoek bent naar een toestel achter het oor of een model voor in het oor; beide varianten zijn te vinden in de zes Schoonenberg vestigingen in Amsterdam. We hebben winkels in diverse wijken, onder meer in Amsterdam Oost, Bijlmermeer en Amsterdam Noord. Hier kun je terecht voor meer informatie, een hoortest en het uitkiezen van een hoortoestel dat bij je past.

Gratis hoortest door een ervaren Schoonenberg audicien

Een hooroplossing is maatwerk. Die stemmen we precies af op jouw situatie, activiteiten en wensen. We verwelkomen je graag voor een vrijblijvende hoortest in een van onze winkels. Je kunt hiervoor een afspraak maken of zonder afspraak binnenlopen tijdens onze speciale Hoortest Dagen. Binnen een kwartier wordt je gehoor uitvoerig getest door gecertificeerde professionals, zodat we je kunnen helpen met een op maat gemaakte hooroplossing. 

Maak nu een afspraak in een van onze lokale vestigingen

Aan de hand van jouw persoonlijke situatie en wensen maken we een voorselectie van minimaal 3 hoortoestellen die het meest geschikt voor je zijn en die je thuis kunt uitproberen. We begeleiden je tijdens het hele proces, van het kiezen tot aan het wennen aan je hoortoestel.

Heb je weinig tijd om regelmatig een bezoek te brengen aan onze experts? Kies dan voor de Schoonenberg Direct vestiging aan het Osdorpplein, waar je na de hoortest en het kiezen voor een toestel de voorbereiding en evaluatie van de proefperiode online kunt afhandelen.

Je kunt online een afspraak aanvragen bij de gewenste vestiging.

Maak nu een afspraak