0900 600 7008
Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!
Online Hoortest
Snel weten hoe het met jouw gehoor staat?

Schoonenberg Breda

Schoonenberg Breda

Breda staat garant voor Brabantse gezelligheid. Een slecht gehoor kan hierin een vervelende belemmering zijn. Bij Schoonenberg zetten we ons dagelijks in om mensen in Breda die slecht horen te helpen met een hooroplossing waar ze écht iets aan hebben. In Breda hoeft niemand hier ver te reizen voor een betere hoorervaring. Of je nu van sporten houdt, van uitgaan, muziek en/of die typisch Brabantse bourgondische gezelligheid; wij weten de oplossing te vinden die het meest geschikt is om te kunnen blijven genieten van de dingen die belangrijk zijn in jouw leven.

Vind een winkel


Schoonenberg hoortoestellen in Breda

Een hooroplossing is maatwerk. Die stemmen we precies af op jouw situatie, activiteiten en wensen. Onze professionals helpen je met het kiezen en het wennen aan de hoortoestellen die het beste werken in jouw persoonlijke situatie. We hebben een uitgebreid assortiment hoortoestellen van gerenommeerde merken als Phonak en Unitron.

Doe de gratis gehoortest bij een Schoonenberg winkel bij u in de buurt

Het vinden van een goede hooroplossing begint uiteraard bij het vaststellen van de gradatie van het gehoorverlies. Hiervoor hebben we de gratis hoortest ontwikkeld, die je snel en gemakkelijk uit kunt laten voeren door onze StAr-gecertificeerde audiciens. Binnen een kwartier wordt je gehoor uitvoerig getest, zodat we je kunnen helpen met een op maat gemaakt hoortoestel.

Maak nu een afspraak met een professionele audicien in Breda

We verwelkomen je graag voor advies of een hoortest in een van onze winkels. Maak daarom snel en gemakkelijk een afspraak met een StAr- gecertificeerde professional.

Je kunt online een afspraak inplannen bij een van onze hoorspecialisten.

Maak nu een afspraak