Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Schoonenberg EmmenSchoonenberg Emmen

Veel toeristen gaan naar Emmen voor een bezoekje aan Dierentuin Emmen. Een ervaring waar mensen die niet goed horen, maar deels van kunnen genieten. Gehoorverlies komt vaak voor. Niet alleen bij oudere mensen, maar ook steeds meer bij jongeren. Ook in Emmen zet Schoonenberg zich dagelijks in om mensen die slecht horen te helpen met een hooroplossing waar ze echt iets aan hebben. Zodat ze de dingen kunnen blijven doen die ze belangrijk vinden in het leven.

Vind een winkel bij jou in de buurt


Laat uw gehoor testen met de hoortest van Schoonenberg

Twijfel je of je alles nog goed hoort? Dan is het verstandig je gehoor te laten testen door een ervaren audicien. Dit kun je gratis laten doen bij een van onze Schoonenberg vestiging in Emmen. Binnen een kwartier wordt je gehoor uitvoerig getest door StAr-gecertificeerde professionals, zodat we je kunnen helpen met een op maat gemaakt hoortoestel.

Hoortoestellen aanbod in de Schoonenberg winkel

In onze winkel kun je terecht voor advies en de meest geavanceerde hoortoestellen. Ons uitgebreide assortiment bevat zowel modellen voor in het oor als voor achter het oor, zodat je niet wordt belemmerd in je voorkeur. Ook vind je bij ons gerenommeerde merken als Phonak, Unitron en Audionova. Onze professionals helpen je met het kiezen en het wennen aan de hoortoestellen die het beste werken in jouw persoonlijke situatie.

Maak nu een afspraak met een Schoonenberg audicien in Emmen

Aan de hand van jouw persoonlijke situatie en wensen maken we een voorselectie van minimaal 3 hoortoestellen die het meest geschikt voor je zijn en die je thuis kunt uitproberen. We begeleiden je tijdens het hele proces, van het kiezen tot aan het wennen aan je hoortoestel.

Je kunt een online een afspraak aanvragen bij de gewenste vestiging.

Maak nu een afspraak