0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

Schoonenberg GroningenSchoonenberg Groningen

Gehoorverlies komt vaak voor. Niet alleen bij oudere mensen, ook steeds meer bij jongeren. De kans is groot dat je zelf iemand kent met gehoorverlies. Ons Schoonenberg team staat klaar om Groningers met gehoorverlies te helpen met een hooroplossing waar ze écht iets aan hebben. Zodat ze de dingen kunnen blijven doen die ze belangrijk vinden in het leven. En kunnen blijven genieten van al het moois dat Groningen te bieden heeft.

Vind een winkel


Doe nu de gratis gehoortest bij een Schoonenberg winkel in Groningen

Een hooroplossing is maatwerk. Die stemmen we precies af op jouw situatie, activiteiten en wensen. We verwelkomen je graag voor een vrijblijvende hoortest in een van onze winkels. Je kunt hiervoor een afspraak maken of zonder afspraak binnenlopen tijdens onze Hoortest Dagen. Binnen een kwartier wordt je gehoor uitvoerig getest door StAr-gecertificeerde professionals, zodat we je kunnen helpen met een op maat gemaakt hoortoestel.

Ruim aanbod aan hoortoestellen bij Schoonenberg Groningen

We hebben een uitgebreid assortiment hooroplossingen. Of je nu op zoek bent naar een toestel achter het oor of een model voor in het oor; beide varianten zijn te vinden bij onze Schoonenberg winkels in Groningen. Ook vind je daar diverse bekende merken (zoals Novasense, Unitron en Selectic) en typen.

Maak vandaag nog een afspraak met een Schoonenberg audicien

Schoonenberg staat altijd klaar om je te helpen. Een afspraak is zo gemaakt. Die kun je online inplannen bij de vestiging van je keuze. Daarnaast is het mogelijk om de Schoonenberg Buitendienst aan huis te laten komen voor deskundige hulp bij het zoeken naar een hooroplossing.

  • Schoonenberg Groningen – Overwinningsplein 100
  • Schoonenberg Expertisecentrum Groningen – Damsterdiep 28
  • Schoonenberg Direct Groningen – Zonnelaan 281B
  • Schoonenberg Buitendienst Groningen

Maak nu een afspraak