Overzicht

Waarom slapen met oordopjes?

Mensen die lijden aan slapeloosheid hebben om verschillende redenen problemen om in slaap te vallen. Een van de – misschien wel de meest genoemde – redenen is lawaai van buitenaf. Bij slapeloosheid kan gebruik worden gemaakt van speciale oordopjes om te kunnen slapen. In de handel zijn verschillende oordopjes verkrijgbaar. Van heel simpele oordopjes uit schuimstof tot op maat gemaakte exemplaren met een gepersonaliseerd filter.

Is het schadelijk om te slapen met oordopjes?

Oordopjes zijn niet schadelijk voor het gehoor. Men kan ze zonder problemen elke nacht indoen, als daarbij goed gelet wordt op de hygiëne. Let er hierbij vooral goed op dat zich geen oorsmeer verzamelt en er geen infectie in het oor bestaat. Het is belangrijk de oordopjes elke dag schoon te maken om eventuele infecties te vermijden. Bovendien is het aan te bevelen voor een beter comfort op maat gemaakte oordopjes met filter te kiezen.

De op maat gemaakte oordopjes van Schoonenberg

Mocht u problemen hebben met het in slaap vallen of met doorslapen en ‘s nachts vaak wakker worden, dan vindt u bij Schoonenberg op maat gemaakte oordopjes die optimaal geschikt zijn voor u.
De informatie in dit artikel is uitsluitend voor educatieve en informatieve doeleinden. Deze informatie dient niet als vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg bij vragen over uw gezondheid altijd een arts of een andere zorgverlener.