Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

De Schoonenberg Expertise Centra zijn er speciaal voor mensen met bijzondere hoorvragen en –behoeften. Hier kunnen slechthorende kinderen en hun ouders rekenen op de persoonlijke aandacht van ervaren vakmensen die beschikken over de kennis van de laatste technieken. Ook voor slechthorenden in een uitdagende werksituatie of mensen met een complex gehoorverlies zijn de Schoonenberg Expertise Centra het juiste adres.

Persoonlijke aandacht

Heb je complexe hoorvragen en wil je overleggen met de best opgeleide vakmensen? Dan ben je van harte welkom in een Expertise Centrum van Schoonenberg. Draag je al hoortoestellen, maar ben je niet tevreden? Je bent van harte welkom voor een second opinion. Daarnaast kan iedereen die de beste zorg voor zijn of haar gehoor zoekt, een afspraak maken in een Expertise Centrum.

Je kunt rekenen op de persoonlijke aandacht van onze ervaren professionals. Wij volgen voortdurend bijscholingscursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Al onze audiciens zijn opgenomen in het StAr-register en zijn opgeleid tot triage-audicien.

Ons multidisciplinaire team biedt de allerbeste zorg, is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en werkt nauw samen met Audiologische Centra en KNO-artsen.
 

Experience room

Bij het Expertise Centrum vind je natuurlijk de bekende merken en typen hoortoestellen. Maar een hoortoestel hoeft lang niet altijd de beste of enige oplossing te zijn. Daarom hebben we ook een groot assortiment aan ondersteunende hoorhulpmiddelen. In onze Experience Room kun je deze ter plekke proberen om erachter te komen wat voor jou het meest geschikt is. Denk aan tv- en audio-oplossingen: hiermee ontvang je het geluid van tv en radio direct in je oren, zonder dat anderen daar last van hebben. Verder vind je er versterkte telefoons, speciale wekkers en waarschuwingssystemen (alarmering door trilling of lichtflitsen) en handige accessoires voor je hoortoestel.


HoorSupport

Het HoorSupport boek van SchoonenbergWe beginnen met ons goed te verdiepen in jouw wensen, behoeften en hoorsituatie. In onze Expertise Centra bieden we uitgebreidere mogelijkheden om dit te onderzoeken. Vervolgens leggen we je minimaal drie opties voor die het beste passen bij jouw persoonlijke situatie. Je maakt zelf de keuze welk toestel je vrijblijvend wilt uitproberen.

Met speciale meetapparatuur wordt heel precies gemeten hoe je hoortoestel reageert op verschillende geluiden. Met realistische geluidsdemonstraties ervaar je het horen in specifieke hoorsituaties. Zo kunnen we de hoortoestellen tot in precisie instellen op jouw persoonlijke voorkeuren. Een hoortoestel adviseren we pas definitief wanneer alle metingen goed zijn en jij tevreden bent. Met HoorSupport® Digitaal, ontwikkeld samen met de afdeling KNO van VUmc in Amsterdam, leer je thuis zo goed mogelijk met je toestellen om te gaan.

Vind een winkel bij jou in de buurt


Vind een locatie

Expertise Centrum Alkmaar
Kennemerstraatweg 3
Tel: 072 511 28 74

Expertise Centrum Amersfoort
Leusderweg 109
0334617733

Expertise Centrum Groningen
Damsterdiep 28
Tel: 050 313 52 45

Expertise Centrum Heerlen
Geerstraat 24
Tel: 045 571 40 90
Expertise Centrum Leeuwarden
Borniastraat 4
Tel: 058 212 56 50

Expertise Centrum Leiden
Lammermarkt 208-210
Tel: 071 514 15 38

Expertise Centrum Maastricht-Heer
Akersteenweg 106
Tel: 043 356 19 79

Expertise Centrum Nijmegen
Hatertseweg 120
Tel: 024 356 30 30

Vrijblijvende afspraak

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de werkwijze van het Expertise Centrum Horen, wil je advies of een aantal hulpmiddelen komen uitproberen? Aarzel niet en maak een afspraak. Je bent van harte welkom.
 
Maak een afspraak