Overslaan en naar de inhoud gaan

Accessoires

Schoonenberg biedt veel meer hoorcomfort dan alleen hoortoestellen. Ook wanneer u geen hoortoestel draagt, maar wel gehoorondersteuning kunt gebruiken, is er een uitgebreid assortiment producten en diensten.


Hoortoestel batterijen

Schoonenberg heeft batterijen voor alle typen hoortoestellen. Zowel in een kleinverpakking (1 blister / 6 stuks) als in een voordelige voordeelverpakking. Hoge kwaliteit, optimale presetaties en lange levensduur zijn kenmerkend voor onze Premium Power batterijen van Rayovac.

Meer over hoortoestelbatterijen


Wek- en waarschuwingsystemen

Wek en waarschuwingssystemen werken altijd met een zender en een ontvanger en worden gebruikt door mensen met en zonder hoortoestel. De ontvanger bestaat vaak uit een flits- of een trilsysteem. Voor verschillende toepassingen is dit handig: gekoppeld aan deurbel, telefoon, wekker of babyfoon.

Meer over wek- en waarschuwingsystemen


Telefoons voor slechthorenden

Wij bieden verschillende mogelijkheden om weer prettig te kunnen telefoneren. Diverse telefoons zoals draadgebonden telefoons, draadloze telefoons en mobiele telefoons. Alle telefoons hebben een ingebouwde telefoonversterker, waardoor het geluid extra versterkt wordt. U kunt elk gesprek weer goed verstaan omdat u het volume zelf kunt aanpassen.

Meer over telefoons voor slechthorenden


Tv & audio oplossingen 

U wilt weer graag goed kunnen luisteren naar tv of radio maar kost het nu wat moeite om dit goed te doen? Schoonenberg heeft diverse slimme tv- en radio oplossingen die u kunnen helpen om optimaal te kunnen genieten van uw favoriete tv- en radioprogramma's. U bepaalt ook zelf hoe hard u het geluid zet zonder dat anderen daar iets van merken!

Meer over tv- en audio oplossingen


Reinigingsproducten voor uw hoortoestel

Hoortoestellen zijn een sterk staaltje technisch vernuft en een kostbaar bezit waar u zuinig op bent. Onze verschillende praktische reinigingsproducten voor hoortoestellen kunnen er voor zorgen dat uw hoortoestel in topconditie blijft. Er zijn ook speciale droogoplossingen om uw hoortoestel na gebruik of na het schoonmaken te drogen.

Meer over reinigingsproducten


Draadloze communicatiesystemen

In een drukke omgeving kunt u soms wat extra hulp gebruiken om goed te kunnen horen. Dat kan met een draadloos communicatiesysteem zoals de Comfort Contego of de Comfort Duett. U kunt de hoge kwaliteit digitaal geluid door spraakversterkers rechtstreeks in uw hoortoestel ontvangen.

Meer over draadloze communicatiesystemen

Deze pagina delen met anderen: