Contact
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel
Home

Andere oplossingen

Omdat een hooroplossing maatwerk is en precies moet worden afgestemd op de persoonlijke situatie en wensen van ieder individu, hebben we een uitgebreid aanbod van producten en diensten. Ook voor mensen die geen hoortoestel dragen, maar wel gehoorondersteuning kunnen gebruiken.

Wek- & waarschuwingssystemen

Wek- en waarschuwingssystemen werken met een zender en een ontvanger en het maakt niet uit of je wel of geen gehoorapparaat hebt om ze te kunnen gebruiken. De ontvanger bestaat vaak uit een flits- of een trilsysteem dat gekoppeld kan worden aan verschillende apparaten: de deurbel, de telefoon, een wekker of een babyfoon.
 
Alles over wek- en waarschuwingssystemen

Bluetooth Oplossingen

 
Een hoortoestel dat direct of indirect beschikt over bluetooth, kan verbonden worden met een bluetooth telefoon. Hierdoor maak je van je hoortoestel een draadloze headset.

Alles over bluetooth oplossingen

TV- en Audio-oplossingen

Ook om het geluid van de radio of tv goed te kunnen horen, heeft Schoonenberg verschillende oplossingen. Het mooie is dat het geluid harder of zachter kan worden gezet zonder dat andere mensen in de omgeving daar iets van merken.
 
Alles over tv- en audio-oplossingen

Verstaan bij drukte op afstand

In een drukke omgeving of op afstand kan iemand die slecht hoort soms wat extra hulp gebruiken. Daarvoor heeft Schoonenberg verschillende draadloze systemen. Het geluid kan door spraakversterkers en een hoge kwaliteit digitaal geluid beter worden ontvangen via een hoofdtelefoon of rechtstreeks in het hoortoestel.
 
Alles over draadloze communicatiesystemen

Telefoons

Prettig telefoneren is geen enkel probleem meer met de huidige technieken. Draadgebonden, draadloos of mobiel; diverse soorten telefoons hebben een ingebouwde telefoonversterker, waardoor het geluid extra versterkt wordt. Omdat het volume op elk moment kan worden aangepast, is elk gesprek goed te verstaan.
 
Al onze telefoons voor slechthorenden