Overslaan en naar de inhoud gaan

Wat kost een hoortoestel?

Wat u voor een hoortoestel betaalt, is afhankelijk van uw wensen, uw zorgverzekeraar en uiteraard uw persoonlijke hoorsituatie. Bij Schoonenberg kijken we samen met u naar verschillende oplossingen en bieden u altijd een keuze uit minimaal 3 hoortoestellen. Uit deze selectie kiezen we het toestel dat het beste bij u past.


Aan welke prijzen moet u denken?

Het gaat ons er niet om u gratis hoortoestellen te bieden, maar om kwaliteit. Onze toestellen variëren daarom in eigen bijdrage van 99 tot 1462 euro per toestel. U krijgt tijdens uw afspraak in onze winkel altijd een duidelijke uitleg en prijsopgave van onze audiciens, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.


Assortiment toptoestellen

Bij Schoonenberg hebben we altijd de nieuwste top hoortoestellen die beschikken over de meest innovatieve technologie. Deze toestellen vallen in het “vrije keuze assortiment” en worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar.

Meer over het vrije keuze assortiment


Wilt u dit geavanceerde toestel uitproberen?

Wij nodigen u uit om vrijblijvend 2 maanden het nieuwste toestel uit te proberen. Zonder verplichtingen kunt u op deze manier ervaren wat dit toestel voor u kan doen.

Ja, ik wil graag vrijblijvend proberen!

Deze pagina delen met anderen: