Kies de juiste plek

Zorg ervoor dat je niet helemaal vooraan staat, hier is het geluid van de raceauto’s zo hard, dat de kans op gehoorbeschadiging erg groot is. Wanneer je iets verder naar achteren op de tribune plaatsneemt, kan je op een veiligere afstand alsnog genieten.

Bescherm je oren bij race

Draag oordoppen tijdens het kijken naar de race. Je hoort nog steeds het geluid van de auto’s, het juichende publiek om je heen en de gesprekken met vrienden.  Alleen de harde trillingen die je gehoor kunnen beschadigen worden gefilterd. Hierdoor verkleint de kans op gehoorbeschadiging.

Je gehoor rust geven

Geef jouw oren ook regelmatig rust. De harde geluiden vergen veel van je oren. Ga af en toe naar een rustige plek, zo krijgen je oren even de tijd om tot rust te komen. Hierna kan je gewoon weer terug naar de race om, met gehoorbescherming, weer volop te genieten van je dagje uit.

Bij Schoonenberg hebben we een breed aanbod aan gehoorbescherming. Je kunt standaard oordoppen aanschaffen of oordoppen op maat laten maken. Laat je oordoppen op maat maken? Dan worden ze op het moment van aanschaf altijd nogmaals op hun kwaliteit getest. Maak een vrijblijvende afspraak en kom langs bij één van de vele Schoonenberg winkels! Twijfel niet, geniet veilig van het Formule 1 seizoen en kies voor de oordoppen van Schoonenberg.