Contact
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

Wist je dat gehoorverlies heel geleidelijk gaat? Vaak zo langzaam dat niemand er lange tijd iets van merkt. Dat geldt zowel voor degene die last heeft van het gehoorverlies, als de omgeving. Zonde, want hoe sneller gehoorverlies wordt opgemerkt, hoe eenvoudiger er iets aan te doen is. Om iedereen in de gelegenheid te stellen een preventieve controle te doen, organiseert Schoonenberg geregeld Gratis Hoortestdagen. Op deze dagen kun je de hele dag binnenlopen, zonder afspraak. Graag tot ziens in onze winkels!

Vind de dichtstbijzijnde winkel

We verwelkomen je graag met je kennis, partner, vriend, vriendin, ouders of grootouders voor een vrijblijvende hoortest in een van onze winkels. Je kunt zonder afspraak binnenlopen tijdens onze Hoortestdagen, maar je kunt natuurlijk ook een afspraak maken voor een ander moment. Met meer dan 160 hoorwinkels in heel Nederland is er altijd een Schoonenberg in de buurt.
Vind een winkel
 

1. Hoe lang duurt een hoortest?

Een professionele hoortest bij Schoonenberg, inclusief advies door een gecertificeerde Schoonenberg audicien, duurt circa 15 minuten. Zo krijgen jullie lekker snel de uitslag!

2. Hoe krijg je de uitslag?

Nadat je de persoon die je hebt meegenomen de hoortest gedaan heeft, bekijken jullie samen met de audicien het resultaat. In het audiogram (een grafiek dat per oor laat zien wat iemand kan waarnemen en wat niet) laten wij zien hoe goed het gehoor is bij alle verschillende frequenties. Wij kunnen direct door middel van het audiogram de achterliggende oorzaak laten zien van eventueel verminderd gehoor. Jullie nemen een print van het persoonlijke audiogram mee naar huis.
ImageAltA

3. Niet in de gelegenheid om langs te komen?

Lukt het niet om langs te komen tijdens de Gratis Hoortestdagen? Plan dan een afspraak met ons in voor een Gratis Hoortest.

Doe de hoortest