Contact
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

Benieuwd hoe de nieuwste hooroplossingen jou kunnen helpen? Kom vrijblijvend en zonder afspraak langs op onze feestelijke Open Dag en ontdek de mogelijkheden!

Tijdens de Open Dag krijg je deskundig advies over de best passende oplossing voor jouw hoorsituatie.
 

Hoortoestellen enorm verbeterd

De kwaliteit van hoortoestellen is de laatste jaren enorm vooruitgegaan. Ze zijn nu nóg kleiner en nog comfortabeler. Wat dacht je bijvoorbeeld van een oplaadbaar toestel, zodat je nooit meer hoeft te priegelen met kleine batterijtjes? Of een toestel dat je kunt bedienen met je mobiele telefoon? Bij Schoonenberg kun je altijd vrijblijvend een toestel testen en uitproberen. Zo ervaar je wat een moderne hooroplossing voor jou kan betekenen.


Ontdek ons nieuwste hoortoestel

Kom zonder afspraak langs op onze Open Dag en ontdek bijvoorbeeld ons nieuwste toestel, de Phonak Audéo Marvel. Dit toestel is oplaadbaar en direct te koppelen aan je smartphone of tv. Bovendien biedt het toestel een uitzonderlijke geluidskwaliteit voor de beste luisterervaring. De Phonak Audéo Marvel is verkrijgbaar in 5 modellen en 9 kleuren.

Kortom, alle reden om even binnen te lopen op onze open dag. Al is het maar om te genieten van een vers kopje koffie met iets lekkers!

De Audéo Marvel in verschillende kleuren weergegeven
Vind een winkel


Niet in de gelegenheid om langs te komen?

Lukt het niet om langs te komen tijdens de Open Dagen? Plan dan een afspraak met ons in voor een persoonlijk adviesgesprek.

Afspraak aanvragen