Overslaan en naar de inhoud gaan
Direct afspraak maken?0900 600 7008

Wouter neemt zijn gehoor serieus

21/10/2016
Wouter

Hoi! Ik ben Wouter van der Hoeven en ik ben fotograaf. Ik fotografeer vooral op evenementen omdat ik erg van muziek houd. Dit is voor mij dé combinatie. Ik ga vaak met DJ’s mee om foto’s te maken en ik sta dus ook op de stage. Dit houdt in dat ik heel dichtbij de boxen sta, waardoor ik dus eerder gehoorschade op zal lopen.

Standaard oordoppen?

Ik gebruikte eerst standaard oordoppen, maar toen zag ik dat je bij Schoonenberg oordoppen op maat kunt laten maken. Dat heeft alleen maar voordelen vergeleken met de standaard doppen. Zo kan je zelf bepalen welke filter(s) je erin wilt hebben afhankelijk van het volume van het geluid. Het beschermt dus beter en het zit door het materiaal ook nog eens comfortabel! Perfect dus! Ik vind het erg belangrijk om mijn gehoor goed te beschermen omdat ik anders binnen een mum van tijd gehoorschade zal krijgen. Gelukkig kan ik met deze oordoppen net zo van de muziek genieten als voorheen. Dat is met de ‘normale’ oordoppen niet mogelijk.

Ik heb oordoppen op maat besteld

Ik heb de oordoppen aan laten meten bij Schoonenberg in Wijchen. Ik werd vriendelijk ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. Het was eigenlijk zo gepiept! Er wordt een soort vloeibaar spul in je oor gespoten wat snel hard wordt. Zo is er een perfecte afdruk van je oor en zijn de oordoppen dus perfect op maat voor jou. Qua demper werd mij het hoogste geadviseerd omdat ik zeer dicht bij het harde geluid sta. Dit advies heb ik dus ook opgevolgd. Schoonenberg is namelijk erg specialistisch hierin! Ik ga ze binnenkort uitproberen als ik weer foto’s ga maken en ik hoop dat ik weer helemaal van de muziek kan genieten en dat het goed beschermt. 

Ik laat jullie binnenkort weten hoe het is gegaan!


Wil je meer weten over alle mogelijkheden qua bescherming die we bieden met onze gehoorbescherming? Universele oordoppen of professionele oordoppen op maat, voor elke wens is er een oplossing.

Lees hier alles over onze gehoorbescherming