Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Phonak Audéo Fit™

hét hoortoestel voor gepersonaliseerd bijhouden van gezondheidsgegevens

Meer weten?
Maak een afspraak

Maak kennis met de Phonak Fit™: 

Audéo Fit is gemaakt voor personen die nóg meer uit het leven willen halen. Het toestel biedt niet alleen een ongeëvenaarde hoorervaring met helder, natuurlijk geluid , maar biedt ook mogelijkheden om gezondheidsgegevens bij te houden. Dankzij een ingebouwde hartslagsensor en koppeling aan de myPhonak-app kun je jouw hartslag, stappen en activiteitsniveaus gedurende de dag bijhouden en zo jouw fitheid en welzijn volgen. Het voordeel hier van is dat inzicht in de algehele gezondheid en welzijn, stimuleren om betere dagelijkse levensstijlkeuzes te maken en helpen om een gezondere versie van jezelf te worden.


Belangrijkste kenmerken:

 • Ongeëvenaarde geluidskwaliteit
 • Ingebouwde hartslagsensor
 • Oplaadbaar
 • Universele connectiviteit
 • Bijhouden van gezondheidsgegevens met de myPhonak-app

Ervaar elke dag ongeëvenaarde geluidskwaliteit

Audéo Fit wordt aangedreven door Paradise-technologie en biedt helder, natuurlijk geluid voor een ongeëvenaarde hoorervaring.

Verrijk je leven met een spectrum aan geluid. Audéo Fit is voorzien van Dynamic Noise Cancellation en Speech Enhancer. Met de Dynamic Noise Cancellation en de Speech Enhancer geniet je van minder luisterinspanning in lawaai en in rustige omgevingen.

Dankzij de universele Bluetooth®-connectiviteit van deze apparaten kun je genieten van jouw favoriete media, die rechtstreeks naar jouw hoortoestellen worden gestreamd.

Maak verbinding om het meeste van alles te maken

Het is in onze levens vol technologie belangrijk dat apparaten onderling met elkaar kunnen verbinden. Dankzij de Bluetooth®-verbinding van jouw Phonak Fit-hoortoestellen kun je ze met andere Bluetooth-apparaten, zoals een smartphone, koppelen.

 Zo kun je geluid van een ander apparaat rechtstreeks naar jouw Phonak Fit-hoortoestellen streamen en geniet je van een nog meeslependere ervaring met ongeëvenaarde geluidskwaliteit.

Met Phonak Fit haal je het maximale uit jouw gehoor, of je nu naar jouw favoriete muziek of podcast luistert of zelfs naar de nieuwste kaskraker kijkt. En geen zorgen, we hebben het gemakkelijk gemaakt om snel tussen twee Bluetooth-apparaten te wisselen, zodat je nooit een oproep hoeft te missen terwijl je van media op  tv of tablet aan het genieten bent.

Met de universele connectiviteit van jouw apparaten kun je
 • smartphones, tv's, Roger™ microfoons en nog meer verbinden;
 • gebruikmaken van Tap Control voor eenvoudige toegang tot Bluetooth-functionaliteiten;
 • meerdere Bluetooth-verbindingen beheren en;
 • eenvoudig schakelen tussen twee gekoppelde apparaten met verbeterde Bluetooth-functionaliteit.
 

Creëer een hoorervaring die even uniek is als jij

Jij bent uniek en jouw gehoorbehoeften zijn dat ook. Haal meer uit Phonak Fit met de nieuwe myPhonak-app. Dankzij een verbeterde functionaliteit en een nieuw ontwerp zorgt de myPhonak-app voor een naadloze hoorervaring en kan de app waar mogelijk aan jouw behoeften worden aangepast.
De myPhonak-app biedt
 • aangepaste programma's om het gehoor in verschillende omgevingen te verbeteren;
 • meer inzichten omtrent jouw fysieke activiteit en draagtijd;
 • toegang tot digitale hoorzorgdienstverlening, en;
 • één centraal account om gegevens veilig en beveiligd te bewaren.

Ondersteun jouw hoorreis met Phonak Fit en de myPhonak-app