Overslaan en naar de inhoud gaan
Direct afspraak maken?0900 600 7008

Oordoppen op maat

Onze oordopjes op maat sluiten het oor volledig af en dempen schadelijke frequenties die het eerst gehoorschade veroorzaken. U kunt daarbij nog steeds genieten van geluid, zoals muziek of gesprekken maar voorkomt hiermee mogelijke gehoorbeschadiging als de volumes te hoog zijn.

Onze oordopjes op maat bieden de volgende voordelen:

  • Nauwelijks zichtbaar
  • Optimale bescherming
  • Maximaal draagcomfort

Check ook het effect van onze oordoppen met onze speciale geluidsdemo.


ProActiv Customized

Deze compacte gehoorbescherming voorkomt onherstelbare gehoorschade die wordt veroorzaakt door hinderlijke geluiden. Deze gehoorbescherming past precies in de gehoorgang.


ProActiv Customized Professional 

Voor een uitstekende geluidsbeleving kan worden gekozen voor de compacte ProActiv Customized Professional.Deze oordoppen beschermen niet alleen het gehoor, door de speciale filters beleeft u geluid zoals het hoort zodat de geluidsbeleving optimaal blijft.


Oordoppen op maat laten aanmeten in Schoonenberg winkel

Voor de aanschaf van oordopjes op maat dient vooraf een oorafdruk te worden gemaakt door een audicien van Schoonenberg. Op basis hiervan worden de oordoppen gemaakt en na ongeveer twee weken zijn ze klaar.

Ja, ik wil professionele oordopjes op maat laten aanmeten


Oordoppen op maat verzekeren

Natuurlijk kunt u oordopjes op maat, bij aanschaf, verzekeren tegen beschadiging, verlies en diefstal. U gebruikt de oordopjes in verschillende actieve situaties waarbij het wel eens kan voorkomen dat u per ongeluk één of beide oordopjes kwijtraakt of beschadigt en in dat soort situaties willen wij ook graag voor u klaar staan met nieuwe oordoppen op maat. Voor €43,22 bent u 2 jaar verzekerd. Onze audiciens in de winkel adviseren u graag tijdens de afspraak over de mogelijkheden en voorwaarden.

Deze pagina delen met anderen: