0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

Roger Touchscreen Mic is een eenvoudige en intuïtieve microfoon speciaal ontworpen voor leerlingen die docenten om de hals kunnen dragen of op tafel kunnen zetten om een groep beter te kunnen verstaan. Hij wisselt automatisch van een modus voor individuele sprekers naar een modus voor interactie met een kleine groep, afhankelijk van de manier waarop hij is geplaatst.

Hoe werkt de Roger Touchscreen Mic?

De Roger Touchscreen Mic
De Roger Touchscreen Mic is een compatibele keuze voor vrijwel ieder hoortoestel, cochleair implantaat en SoundField versterkingssysteem.
De microfoon heeft een intuïtief indicatorlampje en een gebruiksvriendelijke interface, waardoor zowel leraren als leerlingen met gemak actief kunnen deelnemen in het klaslokaal.
Om volledig mee te kunnen doen in de klas moet het kind niet alleen de leraar horen, maar ook klasgenoten en multimedia- apparaten. Voor elke onderwijssituatie zijn er Roger-producten die compatible zijn met de Roger Touchscreen Mic, zoals: Roger TM Pass-around, Roger TM Multimedia Hub, Roger TM Charging Rack en Roger TM WallPilot.

Microfoon uitproberen

Ben je benieuwd hoe de Roger Touchscreen Mic precies werkt en wil je hem uitproberen? Tot 45% verbeterd spraakverstaan in vergelijking met andere FM-systemen

Maak nu snel een afspraak


Meer microfoons voor luistersituaties

Phonak RemoteMic
Roger EasyPen
Roger Pen
Roger Table Mic II
Roger Select

Meer Phonak accessoires

Phonak PilotOne II
Phonak TV-Link II