0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

Gecombineerd met de ComPilot of de ComPilot Air, helpt Phonak TVLink je om zonder moeite tv-programma’s te volgen. Phonak TVLink verandert je Phonak hoortoestellen in een draadloze koptelefoon om naar de tv of muziek te luisteren in stereogeluidskwaliteit. Hij kan met alle moderne televisies met analoge of digitale output verbonden worden.

De maximale afstand voor het streamen bedraagt 30 meter, dus je kunt vrij door het huis lopen zonder iets van het tv-programma te missen. Terwijl jij zelf bij drukte of op afstand alles goed blijft verstaan, voorkom je met Phonak TVLink dat het volume van de tv of de muziek te hoog staat voor andere mensen die met jou in dezelfde ruimte zijn.
 
Phonak TVLink II kan alleen gebruikt worden in combinatie met Compilot II of ComPilot Air; dit zijn streamers die het audiosignaal van de TVLink doorsturen naar je hoortoestellen. De ComPilot II is geschikt voor Venture Phonak en Belong Phonak hoortoestellen, de ComPilot Air alleen voor Venture Phonak hoortoestellen.
 
Verstaan op afstand          Phonak ComPilot Air          Phonak ComPilot II

Phonak TVLink basisstation

De Phonak TVLink
Het Phonak TVLink basisstation is de interface voor tv en andere audiobronnen. Hij biedt digitale audio uitgangen, een speciale koppelingsknop en een oplaadsleuf die ook compatibel is met ComPilot Air II. Net als andere audio adapters kun je het TVLink basisstation gewoon aansluiten op de voeding en een van de beschikbare audio uitgangen van de tv of andere audiobron. Met een verwisselbare oplaadadapter kun je je ComPilot of ComPilotAir eenvoudig opladen.
In tegenstelling tot andere ondersteunende luisterapparatuur hoeft je hoortoestel niet verwijderd te worden wanneer het TVLink basisstation gebruikt wordt. Zo kun je genieten van digitale audiostreaming en de geluiden om je heen, zoals gesprekken of de deurbel, blijven horen. De streaming start zodra TVLink en de verbonden audiobron ingeschakeld worden.

Phonak TVLink bundel

Met de TVLink bundel kun je je hoortoestel draadloos verbinden met je tv, mobiele telefoon en andere draadloze audio apparaten. De Phonak TVLink bundel is geschikt voor alle Venture Phonak hoortoestellen maar wanneer u beschikt over een Phonak Audeo Marvel hoortoestel of een Audeo B-Direct toestel is een TVLink bundel overbodig omdat deze nieuwste toestellen beschikken over de nieuwste technologieën en zonder streamer direct verbinding kunnen maken met audiobronnen zoals de televisie. Er is enkel een TV Connector nodig. Deze plug-and-play oplossing zet de Audeo Marvel en de Audeo B-Drirect hoortoestellen om in draadloze hoofdtelefoons.

Directe koppelingen          Phonak Audéo Marvel          Phonak Audéo B-Direct

Wilt u een Phonak Hulpmiddel vrijblijvend uitproberen?

De technologie van vandaag zorgt ervoor dat spraakverstaan in de meeste luistersituaties een prettige ervaring is. Toch volstaan hoortoestellen soms niet en is er meer nodig. Daarom heeft Phonak een groot assortiment draadloze accessoires ontwikkeld die de prestaties van jouw hoortoestel verbeteren en ervoor zorgen dat je alles optimaal kunt horen.

Maak nu snel een afspraak


Bekijk streamers

Phonak TVLink II werkt alleen in combinatie met een streamer. Welke streamer geschikt is voor welk hoortoestel, lees je op de productpagina van jouw hoortoestel, maar je kunt het natuurlijk ook vragen aan onze audiciens.
 
Meer informatie over streamers/indirecte bluetooth koppelingen
Phonak ComPilot II
Phonak ComPilot Air II
Phonak Easy Call II

Bekijk andere accessoires van Phonak

Phonak RemoteMic                       Phonak DECT II
 
Phonak TV Connector                   Phonak TVLink II