Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Een vrouw aan het hardlopenSporten

Thies
"We hoeven je natuurlijk niet meer te vertellen dat hardlopen goed is voor je gezondheid. Maar hardlopen helpt niet alleen bij het verbeteren van je lichamelijke conditie. Uit een onderzoek van de Universiteit van Oxford blijkt dat hardlopen ook goed voor het gehoor is! Hoe zit dat?"

Lees meer
ZwemlesErvaring

Manon
"Ik probeer me wel eens in Evi's situatie te verplaatsen en op zo'n moment stop ik mijn vinger in mijn linkeroor en laat het geluid dat me tegemoet komt op me inwerken. Ik ben altijd blij als ik na een minuutje mijn vinger uit mijn oor kan halen en weer 'normaal' kan horen.

Lees meer
Een meneer met zijn zangvogelsHobby's

Dhr. Vos
De kleine ergernissen vergeten en weer groots genieten van zangvogels: “Dit had ik veel eerder moeten doen!”

Lees meer
Mensen in een restaurantUitgaan

Machteld
"Mijn favoriete restaurant onderging onlangs een grote verbouwing. Het was nodig ook, want de boel was aardig verouderd, maar toch was ik er kapot van. Dit restaurant was dé vrijplaats van lawaai voor ons gezin. Iedere vrijdagavond, bijna zonder uitzondering, genoten we hier van een rustig, stressvrij en heerlijk diner in een warme en gastvrije sfeer."​


Lees meer
Een man met zijn zoon op het vliegveldVakantie

Jan
"Ik heb een zoontje, Harry. Hij is volledig doof en draagt cochleaire implantaten. Hierdoor kan hij weer horen, maar sommige situaties vragen nog steeds om extra aandacht. Dat zijn vooral 'communicatiemomenten', zoals waar gaan we heen en hoe komen we daar. Ik heb een paar handige tips die ik heel bruikbaar vond op een rijtje gezet.​"

Lees meer
Een vrouw op een bankje in een parkErvaring

Joris
"Een hoortoestel voor de eerste keer dragen kan een overweldigende ervaring zijn. Het is volkomen normaal dat u een paar weken nodig heeft om eraan te wennen. Hier zijn een paar tips om u te helpen te wennen aan uw nieuwe hoortoestel, zodat u kunt beginnen met het genieten van al die nieuwe geluiden.​"


Lees meer