0900 600 7008
Overzicht acties
Bekijk hier al onze actuele acties en profiteer van de scherpste aanbiedingen!

Wil je een onzichtbaar hoortoestel uitproberen? Maak snel een afspraak en wij bellen je zo snel mogelijk terug.

Maak een afspraak

Onzichtbaar hoortoestel?

Je gelooft werkelijk je oren niet als je hoort wat er tegenwoordig allemaal kan op hoorgebied. Een hoortoestel zó klein dat je ’m niet ziet?
Het kan. De nieuwste generatie in-het-oor (IHO) hoortoestellen is zeer compact. Of liever: minuscuul. Zodanig dat niemand het ziet en jij het niet merkt. Behalve dat je veel scherper hoort, natuurlijk.


Meer weten? Maak een afspraak


In-het-oor hoortoestellen

drie vrouwen aan een tafel
Een onzichtbaar hoortoestel noemen we ook wel een in-het-oor hoortoestel (IHO). In-het-oor hoortoestellen worden op maat gemaakt om aangenaam in je oor te passen voor een optimaal draagcomfort. Een in-het-oor-hoortoestel gebruikt de natuurlijke anatomie van het oor om een zo optimaal mogelijke geluidskwaliteit aan te bieden.

Meer informatie over IHO-hoortoestellen
 
 


Phonak Lyric

Lyric is het eerste en enige 100% onzichtbare hoortoestel ter wereld. Dit hoortoestel is zo compact dat hij met het grootste gemak in je gehoorgang geplaatst kan worden. Niemand die ’m ziet! Een Lyric hoortoestel draag je 24/7 zonder de batterijtjes te vervangen. Je kunt er dus zorgeloos mee slapen, douchen én sporten. Handig toch? Omdat geen enkel oor hetzelfde is, wordt Lyric speciaal voor jou op maat gemaakt. Hoe comfortabel is dat!
 
Ervaar het nu zelf een maand lang gratis en vrijblijvend

 

Meer informatie over LyricPhonak Virto P-Titanium

✔ Vrijwel onzichtbaar
✔ Op maat gemaakt
✔ Het geluid van het toestel past zich automatisch en naadloos aan

Meer informatie


Phonak Virto B Titanium

Phonak Virto B-Titanium is gemaakt van titanium en daardoor supersterk, licht en ook nog eens stof- en waterbestendig. Door gebruik te maken van 3D-printing techniek past het hoortoestel perfect in je oor. Het is volledig onzichtbaar voor de buitenwereld en je hoeft dankzij het titanium niet bang te zijn voor allergische reacties.

Meer informatie over Phonak Virto B Titanium


Phonak Virto M

Phonak Virto M-hoortoestellen worden op maat gemaakt om perfect en comfortabel in het oor te passen. Ze sluiten perfect aan op de anatomie van jouw oor en dankzij het AutoSense besturingssysteem van Phonak passen ze zich automatisch aan jouw gehoorbehoeften. Phonak Virto M is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. Je kunt samen met jouw audicien beslissen welk hoortoestel het best bij jouw behoeften en voorkeuren past.Meer informatie over Phonak Virto
 
 
Vind een winkel