0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

De Unitron Moxi Now is het kleinste hoortoestel in zijn klasse. De Moxi Now is niet alleen zo klein dat hij totaal niet opvalt, het toestel is bovendien volledig automatisch en draadloos. De prestaties zijn uitstekend zonder dat je het hoortoestel ook maar hoeft aan te raken.

Het kleinste hoortoestel ter wereld

De Unitron Moxi Now, het kleinste hoortoestel ter wereld
Unitron Moxi Now hoortoestellen zijn beschikbaar in veel kleuren. Van zwart, espresso, zandkleurig, platinum tot beige, zodat je het toestel kunt kiezen dat het beste past bij jouw stijl. De gebruikersgerichte filosofie van Unitron heeft het bedrijf de afgelopen drie jaar vijf prestigieuze Red Dot Design Awards opgeleverd – één daarvan was voor de Moxi Now in 2017.
Het kleinste draadloze gehoorapparaat ter wereld combineert een bijzonder groot comfort met mooie esthetiek en intuïtieve functionaliteit. Het is zo ontworpen dat je haast vergeet dat je een gehoorapparaat draagt, omdat het zo comfortabel zit en goed functioneert, de hele dag lang.

Geweldige functies

Het kleinste gehoorapparaat zit vol met de laatste technologieën en innovaties die je laten genieten van het meest natuurlijke geluid dat je je kunt voorstellen. Daarnaast pakt de Moxi Now de meest gehoorde klacht van slechthorende mensen aan: slechte verstaanbaarheid van gesprekken. Daar heb je met de Moxi Now geen last meer van. De Moxi Now is technisch zo geavanceerd, dat het apparaatje zich automatisch aanpast aan elke geluidsomgeving, terwijl de natuurlijke geluidskwaliteit behouden blijft. En zelfs bij extreem veel achtergrondgeluid zorgt de Moxi Now ervoor dat je spraak uit elke richting helder kunt horen.

Hoe werkt het kleinste hoortoestel?

De Moxi Now is in te stellen in drie standen: Pro, 800 en 700. De Pro-stand is het meest uitgebreid en bevat alle functies, inclusief focus op spraak vanuit alle richtingen. De 800 focust zich op spraak in een rumoerige omgeving en de 700 op spraak met achtergrondgeluiden. Zo kun je in elke omgeving optimaal horen.

Unitron Moxi Now testen

Wil je ook de Unitron Moxi Now uitproberen? Het allerkleinste toestel in de wereld (in zijn klasse) van dit moment. Het kan nu! Maak dan snel een afspraak.
 

De voordelen van vrijblijvend uitproberen

  • Hoortoestel uit topsegment ervaren
  • Inclusief uitgebreide hoortest 
  • Geen verplichtingen achteraf
  • Nu tijdelijk 25% korting op de nieuwste generatie toestellen

Maak snel een afspraak