0900 600 7008
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

De Phonak Sky achter-het-oor hoortoestellenlijn is speciaal ontwikkeld voor kinderen en tieners met een licht tot zeer zwaar gehoorverlies. De Sky biedt veel comfort, is ontworpen voor de actieve levens van kinderen en tieners en beschikt over een kindveilige batterijklep.

De Sky V toestellen passen zich automatisch aan de omgeving aan doordat ze zijn uitgerust met de technologische functie AutoSense OS. AutoSense herkent een breed scala aan luistersituaties van kinderen, zoals: een druk klaslokaal, het luisteren naar muziek, film of televisie, buitenspelen of een speeltuin.

Harde geluiden zoals geschreeuw worden hierdoor op een rustigere manier waargenomen. Daarnaast zijn alle Sky V hoortoestellen uitgerust met de SoundRecover2 technologie voor beter spraakverstaan en luistercomfort. De lichte composietmaterialen maken de Sky V behuizing robuust, vocht- en stofbestendig.


Voor ieder kind een passend hoortoestel

De achter-het-oor toestellen van Sky V zijn verkrijgbaar als LIHO/RIC hoortoestel of als variant met een zogenoemde toonbocht. Kom langs in onze winkel, dan geven we je graag advies over wat de beste oplossing voor jouw kind is.

Phonak Sky V 30

Phonak Sky V 50

Phonak Sky V 70

Phonak Sky V 90

Bijpassende accessoires voor de Sky V

Sky V hoortoestellen kunnen gekoppeld worden aan de volgende accessoires uit ons assortiment:

Phonak PilotOne II, EasyCall II, Phonak ComPilot II, Phonak TV-Link II, Phonak RemoteMic, Roger Pen en Roger EasyPen.

Hoortoestellen bieden de beste resultaten wanneer de spreker zich op een afstand van minder dan 15 meter bevindt. Wanneer de afstand groter is en er sprake is van omgevingsgeluid, zijn er voor ernstig en zeer ernstig slechthorenden extra hulpmiddelen nodig om de spraak goed te blijven verstaan. Extra microfoons zijn dan een uitkomst, zoals de Roger Pen en Roger Table Mic.

Phonak RemoteMic
Phonak RemoteMic is een lichtgewicht draadloze microfoon die het verstaan in één-op-één-gesprekken over afstand verbetert. Hij zendt de stem van de spreker uit over een afstand tot 20 meter. De Phonak RemoteMic werkt in combinatie met een streamer zoals de ComPilot.

Phonak TVLink II
Gecombineerd met de ComPilot II of de ComPilot Air, helpt Phonak TVLink je om zonder moeite tv-programma’s te volgen. Phonak TVLink verandert je Phonak hoortoestellen in een draadloze koptelefoon om naar de tv of muziek te luisteren in stereogeluidskwaliteit.

Phonak EasyCall II
Phonak Easy Call II streamt telefoongesprekken rechtstreeks naar beide Phonak hoortoestellen. Je kunt hem gebruiken met elke mobiele telefoon; hij kan worden verbonden met bluetooth, zelfs met niet-smartphones en oudere modellen.

Phonak PilotOne II
PilotOne II is een afstandsbediening om hoortoestellen te bedienen. Hij beschikt over een volume- en een programmaregelaar.

Phonak ComPilot II
De Phonak ComPilot II is een streamer die hoortoestellen via bluetooth verbindt met verschillende audiobronnen, zoals mobiele telefoons, laptops, tv’s en computers.

Roger EasyPen
Speciaal voor mensen die eenvoud en gemak belangrijk vinden en tegelijkertijd hechten aan goede prestaties van een draadloze microfoon, is er de Roger EasyPen. De microfoon heeft slechts twee knoppen en biedt geen bluetooth-ondersteuning. De microfooninstellingen passen zich automatisch aan het ruisniveau en de sprekers rondom jou aan. De Roger EasyPen kan worden verbonden met televisies, multimedia-apparaten of andere Roger microfoons.

Roger Pen
Roger Pen is een handige microfoon met bluetooth-connectiviteit voor verschillende luistersituaties. Hij is klein en draagbaar en biedt het beste spraakverstaan bij ruis en op afstand.

Hoortoestel uitproberen?

Wil jij een Phonak hoortoestel zelf uitproberen? Je kunt alle Phonak hoortoestellen vrijblijvend testen.
 
Maak snel een afspraak