Overslaan en naar de inhoud gaan
Direct afspraak maken?0900 600 7008

KNO vergadering april 2016

Op donderdag 21 en vrijdag 22 april 2016 vond de 228e Wetenschappelijke Vergadering van de KNO-Vereniging plaats. Net zoals voorgaande jaren was Schoonenberg hier aanwezig zijn met een ruime stand. Schoonenberg wil goed horen voor iedereen mogelijk maken. Hier zijn onze audiciens en hoorzorg consulenten dagelijks mee bezig. In onze 160 winkels bieden we een ruim aanbod van hoortoestellen en al onze klanten bieden we kosteloos een begeleidingsprogramma aan om het maximale uit hun hoortoestel te halen.

Tijdens de 228e KNO vergadering vroegen wij aandacht van de aanwezige KNO-artsen voor slechthorenden in landen waar een goede hooroplossing niet vanzelfsprekend is. Toestellen en materialen die voor ons niet meer bruikbaar zijn in Nederland, maar nog wel goed functioneren, doneren we graag aan een goed doel. Een groot aantal van de artsen heeft gehoor gegeven aan onze oproep. Hartelijk dank daarvoor!

We hebben Dr. B.F.van Esch uit het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn gevraagd om de trekking te doen. Uit 68 kaartjes werd op vrijdag middag 22 april het kaartje getrokken van Prof. G.J. Hordijk die stichting Eardrop een warm hart toedraagt. We zijn erg blij hier een bijdrage aan te kunnen leveren. Schoonenberg heeft inmiddels contact gehad met stichting Eardrop voor de verdere afhandeling van de donatie. We willen u allen hartelijk danken voor uw bijdrage aan dit initiatief. We ontmoeten u graag weer in november 2016.

Deze pagina delen met anderen: