Contact
Onze webshop
Vind hier alle benodigdheden voor je hoortoestel

Schoonenberg GeleenSchoonenberg Geleen

Gehoorverlies komt veel voor. Niet alleen bij oudere mensen, ook steeds meer bij jongeren. De kans is groot dat je zelf iemand kent die hier last van heeft. Schoonenberg zet zich ook in Geleen dagelijks in om mensen die slecht horen, te helpen met een hooroplossing waar ze écht iets aan hebben. Waardoor ze de dingen kunnen blijven doen die ze belangrijk vinden in het leven. Al was het maar genieten van de gezelligheid waar de inwoners van Geleen niet voor niets om bekend staan.

Vind een winkel


Maak gebruik van de gratis gehoortest bij de Schoonenberg vestigingen in Geleen

Schoonenberg biedt nu voor mensen met een hoorbeperking de gratis hoortest aan. Hierbij gaat u aan de slag met een StAr-gecertificeerde audicien om de ernst van het probleem te achterhalen. Een onderzoek dat niet lang hoeft te duren; binnen 15 minuten heeft de professional de ernst van het probleem vastgesteld. Geen ellenlange wachttijd dus, maar een efficiënte en professionele manier om de mate waarin beschadiging heeft plaatsgevonden vast te stellen.

Ontdek het uitgebreide hoortoestellen assortiment van Schoonenberg

Twijfel je of je alles nog goed hoort, dan verwelkomen we je graag voor een vrijblijvende hoortest in een van onze winkels. Je kunt hiervoor een afspraak maken of zonder afspraak binnenlopen tijdens onze Hoortest Dagen. Binnen een kwartier wordt je gehoor uitvoerig getest door gecertificeerde professionals, zodat we je kunnen helpen met een op maat gemaakte hooroplossing.

Ontdek het uitgebreide hoortoestellen assortiment van Schoonenberg

Of je nu op zoek bent naar een model in het oor, achter het oor of een CROS-hoortoestel; al deze toestellen zijn vertegenwoordigd in ons uitgebreide assortiment. Aan de hand van jouw persoonlijke situatie en wensen maken we een voorselectie van minimaal 3 hoortoestellen die het meest geschikt voor je zijn en die je thuis kunt uitproberen.

Maak een afspraak met een gecertificeerde audicien in Geleen

Met drie vestigingen in Geleen is er altijd een hooroplossing dichtbij te vinden. Zo hoef je niet ver van huis te gaan voor een betere hoorervaring. Je kunt makkelijk en snel online een afspraak aanvragen.

Onze winkels zijn te vinden op de volgende locaties:

  • Schoonenberg Geleen – Rijksweg Centrum 22
  • Schoonenberg Geleen – Salmstraat 39
  • Schoonenberg Geleen – Dr. H. van der Hoffplein 1

Maak nu een afspraak